Netflix & Chill

In de blogpost van deze week vertel ik jullie wat ik leuk vind om te kijken op mijn (Nederlandse) Netflix-account. Van series tot must-see-films. Enjoy!


Documentaires

Ik heb een aantal docu’s die ik echt must-sees vind. Hieronder bespreek ik ze kort.

Amanda Knox

De documentaire over Amanda Knox is vrij heftig. Deze docu gaat over de zaak van de moord op Meredith Kercher. Meredith is in 2007 vermoord. Amanda en haar vriend worden als hoofdverdachten gesteld. Ze is twee keer veroordeeld en twee keer vrijgesproken. Amanda en mensen die betrokken waren bij de zaak doen hun verhaal in deze pakkende documentaire.

Michael Jackson’s This Is It

Deze docu gaat over de voorbereidingen en repetities van de geplande wereldtour This Is It. Een prachtige documentaire waarin je meeloopt met Michael Jackson in de voorbereidingen. De film bevat beelden van achter de schermen, repetities en interviews. In deze docu zie je dat Michael ook gewoon een mens is, wat veel mensen vergeten omdat hij natuurlijk The King of Pop is.

Films

Naast documentaires kijk ik ook regelmatig een film. Hieronder een paar films die ik leuk vind.

Safe Haven

Safe Haven gaat over een vrouw die vlucht van haar thuissituatie. Ze had een vriend met een alcoholprobleem en werd mishandeld. Hij was politieagent. Ze vlucht naar een klein dorpje. Hier ontmoet ze een jonge weduwnaar met twee kleine kinderen. Ze krijgen een relatie. Haar ex komt achter haar aan en probeert haar geluk in het roet te gooien. Een romantische drama.

Stuck in Love

In de film Stuck in Love volg je een gezin dat bestaat uit een vader, zoon en dochter. Alle drie zijn ze schrijvers en staan in een ander punt in hun leven. De vader is gescheiden en geobsedeerd met zijn ex. De zoon wordt voor het eerst verliefd. De dochter wilt geen contact met haar moeder en brengt haar eerste boek uit. Nogmaals een romantische drama.

A Girl Like Her

In de ‘scripted’ documentaire volgt een cameraploeg een Avery Keller. Avery heeft een lange tijd Jessica getreiterd en gepest. Jessica droeg tijdens deze pesterijen een verborgen camera, waar Avery later in de film mee geconfronteerd wordt. Een heftige film, maar echt een aanrader.

Series

Pretty Little Liars

Ja I know, standaard. Maar echt, dit is voor alle seriekijkende meiden een aanrader. Deze serie gaat over een vriendinnengroep van 5 meiden: Emily, Hanna, Aria, Spencer en Alison. Alison raakt vermist en de meiden gaan naar haar op zoek. De schijn is groot dat ze vermoord is. SPOILER ALERT: Dit is echter niet zo. Tijdens hun zoektocht worden de meiden gestalkt en bedreigd door A. A is een onbekend persoon of groep personen. Een spannende meidenserie.

Reign

Deze serie kijk ik sinds kort. Dit gaat over de jonge Mary, koningin van Schotland. Deze serie speelt zich af in de 16e eeuw. Mary moet trouwen met een rijke en machtige prins. Hiervoor verhuist ze van een veilig en afgelegen klooster naar het hof in Frankrijk. Hier gebeuren veel dingen. Ze wordt verliefd, verleidt, komt in de problemen en moet moeilijke keuzes maken. Als je houdt van het middeleeuwse tintje in series of films, is dit zeker een aanrader.

Gossip Girl

De ultieme meidenserie. Deze serie volgt een groep vrienden, die in de Upper East Side woont, in New York. Ze zijn (bijna allemaal) rijk, en er komen veel moeilijkheden om de hoek kijken bij het hooghouden van hun familienamen. Ze worden verliefd, er zijn affaires en familieproblemen. Een echte meidenserie met veel drama en liefde!

Ik hoop dat je iets nieuws uit deze selectie hebt gehaald, waar je nu nieuwsgierig naar bent! Pak wat popcorn, een dekentje en een wijntje en enjoy your Netflix & Chill!

Kusjes, Sanne

Je kunt mij natuurlijk volgen op instagram: @sanneketting, en op twitter: @sannekettingx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s